Monday, 3 June 2013

WeddinG

Posted by atikah arba'in at 23:16
Assalamualaikum !
hai hai hai korang !

lame sangat tak update. maaf ye.
sekarang ni busy ngn keje.
balek malam dah tak larat. tido je teros. (*zZZzZzz)
so sekarang baru la dapat nak  mengupdate sebab cuti.
cuti pon busy jugak.
maklumlah cuti skolah kan.
hehehe :)

okey, hari ni tajuk entry aku adalah wedding.
perkahwinan.
hmm. cuti skola ni byk orang kawen kan?
tak terlepas cousin2 aku sendiri.
tahniah my sweet cousin !
selamat pengantin baru :)

orang ade tanya jugak aku.
"eh, tika, bila kau nak kawen neyh?"
aku jawab "lambat lagi la. hehe"
tapi tu la hakikat nya.
tipu la kalau aku cakap aku taknak kawen kan.

tapi nak buat macam mana.
encik ultraman aku kene tunggu la ye ;) (*cyn en.ultraman. hehe)
aku kene sambung blaja lagi bln 9 ni.
so, nak kawen dlm mase terdekat memang tak dapat la kn.
lagi pon mak aku tak bagi la.
huhuhu sedeh ~

tapi tak pe.
bila fikir balek kan. nak jadi isteri ni bukan benda mudah.
aku nak urus diri aku pon tak brape terurus.
ni nak kene urus suami aku lagi.
kesian la die dapat bini cam aku neyh. hehehe
sabar je la ek encik ultraman.
pape pon i tetap sayang u lah ! <3

ready dgn tak ready persoalan kedua aku.
walaupon aku ni dah pegi kursus kawen.
tapi bila pikir balek. takott oww ~
(*takot ape? tettt ) hahaha

tengok kawan2, cousin aku kawen cam seronok je.
tapi tu lah. kene tunggu lagi 5 tahun kot.
haha. time tu aku da 26.
tua tak? ekekeke.

moga aku dan encik ultraman aku dapat bersama hingga ke akhir hayat kitorang.
serius aku sayang dia sangat2.
doakan erh korang? amin :)

okey lah. ni je nak corat coret hari ni.
nanti ade mase lagi aku update pasal novel2 yang best2 kat korang taw !
bubbye 

wassalam. adios ~

0 comments:

Post a Comment

 

me my self and i Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

pelangi ungu. semua yang di tulis adalah milik blog ini