Friday, 3 May 2013

citra anggun bridal

Posted by atikah arba'in at 19:32
assalamualaikum ! *jawab jangan tak jawab. dosa taw. hehe ;)

citra anggun bridal. apekah itu? online shopping ke?
tak lah.
tu sebenarnya butik pengantin dan salon.
kat sini ade pakej2 pengantin yang menarik taw.
so sape nak kawen bole la datang. jangan malu2..hehe
perkhidmatan TERBAIK korang akan dapat :D

kat cni jugak ade khidmat salon, spa, n sauna.
so sape2 yang nak relax penat tu bole datang cni..
korang nak make-up untuk interview, dinner or ape2 function pon bole jugak taw kat cni.
datang je. 
dijamin cantek dan glamour. hehe :p

kalau korang nak tau lebih lanjut, ape kate korang tengok blog citra anggun bridal sendiri
KLIK SINI TAW !
pastu kalau rajen, like la facebook fanpage die
citra anggun bridal ---> FACEBOOK ^^

aku rase tu je kot nak promot2. hehehe..
btw, butik ni bukan aku punya, jangan salah faham keyh.

wassalam. take care ye readers. hehe. love u all :)


0 comments:

Post a Comment

 

me my self and i Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

pelangi ungu. semua yang di tulis adalah milik blog ini